Catering czy szpitalne jedzenie?

Czy ktoś z Was kiedykolwiek musiał zostać w szpitalu na tyle długo, że był zmuszony do jedzenia "szpitalnego pokarmu"??

Ja osobiście tak.. no i pewnie jak większość z Was, pamiętam, że nie było to nic ciekawego. 

A na pewno nie przypominało to posiłku z restauracji mającej choć jedną gwiazdkę Michelin ;) 

Tak właśnie jest, jedzenie w szpitalach nie zachwyca, jeśli nie kanapka z białym napompowanym pieczywem to tłuste ciężkostrawne potrawy. 

Nic wspólnego ze zdrowym żywieniem a czy nie tego właśnie oczekujemy od szpitala? Zdrowia i najlepszej opieki?

 

Dlatego mówimy stanowcze nie! Chcemy aby nasi pacjenci oprócz najlepszej opieki medycznej i fizjoterapeutycznej dostali zdrowy i pyszny posiłek, specjalnie skomponowany i dopasowany kalorycznie do ich potrzeb. 

 

Takie właśnie wprowadzamy zmiany w Centrum Medycznym Księży Młyn w Łodzi gdzie operujemy.

Zdrowe posiłki tego samego dnia są przygotowywane i dowożone do szpitala.

Pacjenci pooperacyjni dostają po wybudzeniu pyszny obiad oraz podwieczorek, natomiast osoby które muszą zostać na noc dodatkowo mają zapewnione świeże i zdrowe śniadanie. 

Wszystkie posiłki przygotowuje dla nas LOVEAT CATERING. Gotują z pasją i dbają o jakość swoich usług, posiłki przygotowują jedni z najlepszych kucharzy w Łodzi. Natomiast od niedawna do ich zespołu dołączyła Grażyna Gaja Kuroń - uczestniczka obecnej szóstej edycji Master Chef TVN.

 

 

Jesteśmy ciekawi Waszych opinii także piszcie co myślicie o zdrowym cateringu?

Czy uważacie, że w szpitalach powinni lepiej karmić?

Jeśli jesteś naszym pacjentem oceń Nas - chcemy polepszać jakość naszych usług dlatego każdą ocenę bierzemy sobię głęboko do serca!

 

Tak więc smacznego i do zobaczenia ! :)

 



powrót

Napisz komentarz

Komentarze

partnerzy

Strona wykorzystuje cookies. Pozostając na niej wyrażasz zgodę na ich używanie zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. X